Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az írásbeli érettségim...

Ha az írásbeli érettségim kettesre sikerül, de a szóbeli hármasra, akkor átlagra kijönne a hármas?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jó biológiából, és olyan hülye voltam, hogy ezt választottam. Nem örülnék a hármasnak, de mégis jobb lenne, mint a kettes.
2011. ápr. 24. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak bioszból, de matekból sem....

Nézd meg, hogy hogy hány pontos a biosz írásbeli, aztán a biosz szóbeli, aztán számold ki.

2011. ápr. 24. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy nem vagy jó biológiából, de legalább az érettésgi rendszerről lehetne némi fogalmad. Nem kapsz egyik részre sem jegyet, csupán pontokat. A kettőt adják össze, és annak az összpontszámhoz mért százaléka alapján adnak csak jegyet, a legvégén az egészre.
2011. ápr. 24. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Húzzál bele, kapcsold ki az internetet, és tanuld a biológiát, mint állat. A hátralevő időben még csodát lehet művelni, ha elég elszánt vagy. Lehet, hogy amit most rohammunkában megtanulsz, arra nem fogsz egy év múlva emlékezni, de az írásbelin igen. Szemben a matekkal vagy az angollal, a biológia olyan tárgy, ahol pár napi kemény munkával nagyon jelentős fejlődést lehet elérni.
2011. ápr. 24. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

És matekból sem vagy a legjobb.

Nem kapsz azonos pontot a szóbelin és az írásbelin. Azt hiszem infóból az írásbeli (sokkal) nagyobb hangsúlyt kap ilyen téren. És ez minden tárgynál így van. Mindegyiknél meg van határozva, hogy mennyi pontot ér a szóbeli, és mennyit az írásos rész.

Ennek tudatában latolgasd az esélyeidet.

2011. ápr. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!