Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemrég elgondolkoztam azon...

Nemrég elgondolkoztam azon hogy szeretnék "írni" olyan történeteket, meséket akármit amit késöbb megcsinálnak filmnek. Magyarul szeretnék filmeket írni! Milyen felsőoktatás kell ehhez?

Figyelt kérdés

Még csak 16 éves vagyok, kb 3-as tanuló. Elgondolkoztam azon hogy szeretnék írni mindenféle történeteket amiket késöbb megcsinálnak filmként. Hogy is hívják ezeket?:D

Amúgy elég sok ötletem van. Milyen fősulira/egyetemre kell ahhoz mennem h ez legyen belőlem? Budapesten van ilyen? Ha igen merre fele? És még vmi.. Milyen tantárgyakból kéne jól végeznem hogy erre esélyem legyen?

2008. okt. 24. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A forgatokonyvirashoz (es termeszetesen barmilyen mas iroi tevekenyseghez) tehetseg kell. Meg a tehetseges emberek sem mindig tudnak kitorni es sikereket elerni.

Na most a jo fogalmazasi stilus es a bo szokincs szerintem az egyik alapkove a tehetsegnek. A tanulasba meg valoban huzz bele, harmassal sehova sem vesznek fel.

2008. okt. 25. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!