Mit gondoltok erről az egészről? Érdemes belevágni? Véleményetek az Iskoláról maga erről az egészről?
23 éves vagyok . Jelenleg 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezem,és szeretném befejezni a tanulmányaimat.
Nos Budapesten a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziumot néztem ki iskolának ahol esti tagozaton szeretném befejezni a gimnáziumot és érettségit szerezni. Szeretnék nyelvet tanulni angolul és nyelv vizsgát szerezni. Aztán gondolkodtam hogy itthon tanulnék szakmát vagy ingatlanozással foglalkoznék szívesen . Igazából több szakma is érdekel tanulási lehetőség Rendvédelmi részlegen pl pénzügyi nyomozó határvadász vagy készenléti rendőr.Ingatlanozás ingatlan értékesítő ingatlanközvetítő , Banki szakügyintéző, pénzügyi számvitel ügyintéző,Színészet . vendéglátó üzletvezető, Ezek a szakmák amik érdekelnek. Viszont attól félek hogy a Színész szakmához már késő lenne . Véleményeteket várom ezzel kapcsolatban így .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!