Nehezebb kibukni egy kisebb fősuliról, mint egy egyetemről?
Figyelt kérdés
Gazdálkodási és Menedzsment szakot néztem ki a SZTE-n, de Baján lakok és az itteni EJF egyszerűbb és olcsóbb megoldás lenne. Az érdekelne, h az ilyen kis fősulikban könnyebb e bent maradni? Mert hát ugye a nevesebb egyetemeken megy a versengés stb, itt pedig alig vannak diákok és ha kibuktatják őket elfogynak kb :)2017. dec. 11. 12:05
1/10 anonim válasza:
Elég érdekes a hozzáállásod a témával kapcsolatban. Oda menj tanulni, ahol a lehető legmagasabb az oktatás színvonala és a körülményeid is megengedik.
2/10 anonim válasza:
Nem bonyolítanám túl.
Baján ott a EJF.
Ha meg utazgatni akarsz/koli/albérlet, akkor az SZTE-nél már vannak jobb alternatívák is. Bár igen, nevesebb egyetemeken általában nehezebb is bent maradni.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat/véleményeket. Ment a zöld pacsi.
Esetleg valakinek van konkrét tapasztalata? Pl kibukott valahol, a másik sulit pedig "lazán" elvégezte?
2017. dec. 11. 15:19
4/10 anonim válasza:
Szia! Én Bajára járok, bár én pedagógusnak készülök. Amikor én választottam egyetemet/főiskolát több alternatívát néztem és nagyon sok ember véleményét meghallgattam. Több nyílt napon is jártam, de a bajai megfogott, mert családias volt és foglalkoztak velem. Azóta is ezt tudom mondani, hogy a tanárok szemében nem csak neptun kódok vagyunk, hanem emberek. Segítenek, ha kell, a csoporttársak ugyanúgy, szerintem egyszerűbb és könnyebb, mint egy nagy egyetem. Remélem segíthettem! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél. :)
Megkérdezhetem, h milyen szakra jársz?
2017. dec. 12. 12:15
6/10 anonim válasza:
Tanító szakra, szóval az kicsit más, mint a gazdasági
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, a tanító szakról csak jókat hallottam eddig én is itt Baján, viszont a gazdaságira azt mondják, gyenge...
2017. dec. 13. 15:06
8/10 anonim válasza:
Nekem van ott is ismerősöm, olyan is aki már végzett. Ők egyáltalán nem mondtak rosszat róla, jól el is tudtak helyezkedni és szeretik/szerették.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azt már eldöntöttem, h megjelölöm, csak azt nem, h 2. vagy 3. helyen...
2017. dec. 13. 19:47
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy döntöttél, de azt tudom mondani, hogy annyit nem tesz hozzád egy nagy egyetem papírja, mint amennyit elvesz az életedből. Én nagyon bánom, hogy anno nem egyből egy kisebb egyetemre mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!