Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy sikerült az írásbeli...

Hogy sikerült az írásbeli érettségi?

Figyelt kérdés
Rosszabb lett vagy jobb a vártnál. Változtat az elképzeléseken? Minden megoldás érdekel.
2010. jún. 2. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól függ. Magyarból teljesen elégedett vagyok, már csak az kéne, hogy valamelyik kedvelt tételemet húzzam. :)

Matekból körülményekhez képest... örülök. (Lehetett volna jobb is, de sajnos kínzott még egy kis betegség -láz- is. Olyan eredményem lett, amilyen évvégi jegyem van, a százalék ugyanolyan, mint próbaérettségin.

Történelemből meglepődtem, hogy ilyen pocsék helyzetből is X százalékot/pontot értem el írásbelin. Így már talán nem lesz olyan gyilkos a szóbeli, és nem lesz "világégés".

Angolból annyit teljesítettem emelten, amennyi megfelelő. Reménykedhetek, jogosan. Kellemetlen viszont tisztában lennem azzal, hogy ha lehettek volna óráim, naponta [de sajnos-nemsajnos osztályozókat tettem már korábban], akkor még inkább sikerült volna, magasabbra tornázni az eredményt.

Olaszból... kissé csalódott vagyok, mert az eddigi gyakorlásokhoz képest alulteljesítettem, és mázlisnak kéne lennem a későbbiekben.

2010. jún. 2. 13:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) + :D
2010. jún. 2. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
nem túl jól,de a vártnál sokkal jobb lett és annyit változtat az elképzeléseimen hogy most így már teszek a szóbelire ^^
2010. jún. 2. 14:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ez is nagyon hasznos.
2010. jún. 2. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a humán tárgyak és a nyelv 88% lett,a választott nyelv 77%,a matek viszont nagyon tré,de ilyenre is számítottam.Összességében elégedett vagyok,a szóbelire való tanulás viszont nehézkes,az irodalom és az angol van hátra,mindkettőt utálom:(

2010. jún. 2. 14:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor a matek nem kell sehova?
2010. jún. 2. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:

magyar - 62%

töri - 77%

emelt földrjaz - 79%

matek - 92%

előrehozott angol (tavaly)- 94%

földrjaz-matek duplázáshoz elég kellemesen sikerültek :P

matekot földrajzot ennyire vártam, a többi meg nem érdekel. Így 415 pont körül leszek ha szóbelivel nem rontom el a földrajzot amivel már bent vagyok ELTE TTK Földtudományin, de ha a földrjaz szóbelin 50ből csak 10pontot szerzek az is még 375 körül van, ami a tavalyi 345-höz viszonyítva még mindíg ad okot a reménykedésre. :P

2010. jún. 2. 15:38
 8/12 A kérdező kommentje:
A tavalyihoz képest a ponthatárok merre felé tolódhattak?
2010. jún. 2. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
emelkedni fognak nagyonnagyonnagyon-nagy valószínűséggel, főleg, hogy idén még többen is felvételiznek felsőoktatásba mint tavaly!
2010. jún. 2. 16:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Mennyire nagyonnagyonnagyon????
2010. jún. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!