Nem teljesített tantárggyal gyakorlati időszakban lehetséges?
Negyedik éves hallgató vagyok. Ebben az évben sokat voltam beteg és jártam kórházba. Az egyik csoporttársam kikezdett engem és barátnémat és a hiányzásokat vette alapul, pluszba még elhordott mindennek a tanároknál.
Na, mármost, egyetlen egy tantárgyam nem lesz meg és a tanár, mikor ma reggel bementem , szó szerint ordibált rám főiskolán.
Azt mondta, őt nem érdekli az én kórházi igazolásom. Túlléptem a hármat és kész. Év végén lenne szigorlat ebből, de így akkor nem lesz meg és a jövő évben lenne gyakorlat. Azt szeretném meg tudni elsősorban is, hogy mennyi esélyem van arra, vagy egyáltalán mire hivatkozva lehetne-e gyakorlati időszakban ezt az egy tantárgyat tenni és akkor év végén majd szigorlatozni anélkül, hogy egy évem ez az egy miatt kimaradna.
Másrészt, legszívesebben, ami itt folyik, itt hagynám a főiskolát, ráadásul egyházi intézmény, de sajnálom a négy évet. Ha jelentkeznék másra, akkor, ha még van fél éveim, akkor is fizetnem kellene esetleg, vagy hogy működik ez igazából.
Kihez tudnék segítségért fordulni...
Köszönöm a válaszokat előre is.
TO-n kérdezd meg, milyen nyomtatvánnyal kell a dékánhoz fordulni.
Azt nem tudom mennyire fogadnak el főiskolán akármilyen igazolást, volt egy csoporttársam, aki olyan órát vett fel ahol nem lehetett hiányozni, de térdműtétre volt szüksége. Pénteken megműtötték, asszem kedden bevitték órára és utána haza tovább lábadozni. Szóval halál komoly volt a nem lehet hiányozni dolog.
De ismerek olyat is, aki túllépte a hiányzást, és nem vágták ki a kuzusról, hanem plussz beadandókat, feladatokat kellett csinálnia.
Szóval ez tanár függő is sokszor. Mondom kérj tanácsot a TO-n.
Ne csessz ki magaddal, h nem fejezed be az iskolát néhány paraszt miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!