Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kéttan nyelvű gimi? Hali. A...

D.A1995 kérdése:

Kéttan nyelvű gimi? Hali. A kérdésem csak annyi lenne hogy milyen gyakori kéttan nyelvű gimnáziumokban vannak ahol elég ha 4-es az átlagom angolból?

Figyelt kérdés
Most 4-re állok angolból de nem tudom hogy van e olyan ahol ez elég és nem is olyan rossz gimi?
2017. dec. 1. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

biztos hogy eleg

en a helyedben a szent laszloba mennek olasz kettanra

2017. dec. 1. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2017. dec. 2. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
A legjobb az lenne ha olyan kéttan nyelvűt találnék ami Budapesten van vagy annak közelében.
2017. dec. 2. 21:48
 4/5 anonim válasza:
Szia! Én is a pályaválasztás előtt állok, és már néztem pár sulit.. A Szent László Gimnáziumot (X.ker), meg a Kossuth Lajos Gimnáziumot( XX.ker) A Szent László ha jól tudom, Olasz kéttannyelvű. Voltam nyílt napon és nagyon felkeltette az érdeklődésemet.. Nagyon királyul adták elő.. A Kossuth viszont Német. Az osztálytársam nézegette még a Kazinczyt és a Kölcseyt. A Kölcsey ha minden igaz Francia kéttannyelvű, a Kazinczy meg Angol és Német( nem vagyok benne biztos).. De az utóbbi 2 suliról nem tudok sokat.. Szerintem ezek elég jó sulik lehetnek.. A Kazinczyról azt hallottam, hogy NAGYON erős iskola.. A Kölcseyt nem néztem, de sok jót hallottam róla. Szóval ha valamelyik érdekel, nézzegess véleményt itt a gyakori kérdéseken☺ Remélem tudtam segíteni.
2017. dec. 3. 00:12
 5/5 anonim válasza:
A #4 vagyok.. Bocsi😒 elírtam😄 KARINTHY FRIGYES* Tényleg bocsi
2017. dec. 3. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!