Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes lenne megcsinálni...

Érdemes lenne megcsinálni angolból az emeltet?

Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretnék tovább tanulni. Ehelyett inkább elmennék egy OKJ képzésre. Az biztos, hogy angolból meg fogom csinálni a felsőfokú nyelvvizsgát, de nem tudom, hogy az érettségit megcsináljam-e emelt szinten. Jövőre végzek, most megcsinálom a középszintűt előrehozottként. Az emeltet eredetileg csak azért csináltam volna meg, hogy a pontokba beleszámítson. Most viszont nem tudom, mi legyen. Nem tudok dönteni, mert ismerőseim közül az egyik fele ezt mondja, a másik azt. :/
2017. máj. 3. 16:48
 1/1 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen csináld meg. Jobban eltudsz majd később helyezkedni és hasznos.
2017. máj. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!