Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire számít az egyetem...

Mennyire számít az egyetem neve és a diploma típusa ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Az egyetem neve főleg pályakezdőként számít, pár év után a szakmai tapasztalat lényegesebb, mint higy hol végeztél. Típus alatt nappali/levelezőre gondolsz?
2017. dec. 1. 09:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk pl a diplomába nem szerepel, hogy nappali/levelező/állami/költségtérítéses..nem tudom más egyetemeken hogy van! Az hogy hol végeztél...felesleges vita...nem az a lényeg hol végezte az ember, hanem az a lényeg az egyén mit tudd! Milyen szakember! De aki ezeken pörög hát pörögjön....nekem pl a hivatás számít...pl orvos a kérdés: Van orvosi diplomád vagy nincs orvosi diplomád? A válasz igen vagy nem....senkit nem érdekel hol, mikor meg hány év, meg fizettél, meg nem fizettél meg 3,0 átlag meg 5,0 átlag, meg államvizsgán újráztál-e vagy egyből meg lett a kérdés van orvosi/jogi/közgazdasági/mérnöki/tanári...stbstbstb diplomád? Igen vagy nem!

Szóval semmit nem számít! Pláne ha semmilyen diplomád nincs még....mert még hallgató vagy :-)

2017. dec. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!