Van a pszichológiának olyan területe, hogy tanárokat is felülvizsgálhatok?
Úgy értem, hogy eltilthatom a tanulástól, stb.
Számomra a pszichológia nagyon fontos, és nemegyszer futottam össze olyannal, hogy a tanárt többször kirúgták, és csak tanárhiány miatt taníthat, persze ez a legalja általában már, aki tanításra se alkalmas mindig. Van a tipikus te nem vagy szimpi szóval szar jegyet kapsz, te meg hülye vagy de szimpi szóval nem buksz meg, sőt még jó is lehetsz, van a tipikus behisztizek órán és teleírom egyessel az embereket jókedvembe meg ötösöket osztogatok (általában fiatalabb tanárok).. és még sorolhatnám, egyenesen hányni tudok attól hogy ilyen emberek taníthatnak. Számomra fontos értelmes ember is van ilyen tanár kezei közt, én is voltam, csak szerencsére olyan tárgyból amiből előtte ötös voltam világ életem, ott pedig kettesért is órák után maradtam felelni más tanár jelenlétében..
Ha a pszichológia számodra valóban fontos, akkor először is nézz utána, hogy mivel is foglalkozik :) ez nem pszichológiai, hanem pedagógiai, azon belül is módszertani a kérdés.
Az pedig, hogy a tanár bármit megtehet büntetlenül akkora butaság, hogy innentől kezdve nehéz komolyan venni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!