Anglisztika mellé mit lehet még választani? (többi lent)
Szia,
Angol mellé felvehetsz egy minort, és akkor egy szak kb. felét csinálod meg, vagy felvételizhetsz egy másik szakra és akkor megcsinálod az egész szakot. Mindig mehetsz tanárira is, és akkor tényleg minden játszik. Ha másik nyelvszakra mész arra készülj fel hogy nagyobb nyelveknél (német, francia, spanyol, olasz) általában már eleve kell egy középszintű nyelvtudás. (Legalábbis nálunk így volt)
Also not sure how relevant but: az angol szak már magában is ér valamit. Csinálhatsz fordító tolmács szakképzést etc etc, és ha mellé megtanulsz egy másik nyelvet közép szinten, akár szabadidődben is, akkor már tényleg nagyon a tutiban jársz. Én egyetem utolsó éve alatt gyakorlatot csináltam egy nagyobb cégnél ezen kívül semmi extra nem volt annyira mellé és ez is elég volt.
tl;dr: csinálj valami olyat amit szeretsz és jó vagy belőle, használd ki az összes lehetőséged (Erasmus, specek, gyakorlat, nyelvtanulás, mesterképzés) és olvass utána hogyan kell jól interjúzni, és mit domborítsd ki álláskeresésnél. És ne hidd el hogy mekis leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!