Három hét után levélben értesítenek vagy telefonon?
Először is szakmával rendelkezem és jelentkeztem a munkaügyibe másik szakmát tanulni, ez volt november 3.-án.
Mondta is az ott dolgozó nő hogy 2-3 hét és levélben értesítenek arról mi lesz a szakmával kapcsolatban.
Eljött a tájékoztató napja, bementem végig ültem a tájékoztatót ez olyan 20 perc volt, az alatt kb. ugyan azt mondták el, mint amit a nő november 3.-án mikor mentem jelentkezni,abban a tudatban mentem oda hogy már jelentkeztem az egészre.
A végén még közölte a nő hogy lehet jelentkezni aki még nem tette meg, mondom minek menjek jelentkezni, hamár ezt megtettem 3 héttel előtte és akkor a csaj megmondta hogy majd értesítenek hogy menni kell a suliba ilyesmi és erre azt mondta hogy majd telefonon vagy levélben szólnak majd.
Én azóta is várom a hívásukat és kezdem lassan feladni az egészet hogy nem képesek szólni a szakma felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!