Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a véradáson bármi probléma...

Ha a véradáson bármi probléma van, akkor mikor értesítenek? Levélben vagy telefonon?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Levélben. Volt kb. 2 hét :D
2014. dec. 14. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
És milyen probléma volt? Ha sürgős, akkor hívnak, nem? Csak mert meg kellett adni a telefonszámot is.
2014. dec. 14. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Abszolút változó, hogy hogyan értesítenek, szerintem inkább telefonon szoktak és akkor sem rémítenek halálra, csak elmondják, hogy szükséges lenne bemenned további vizsgálatokra. Néhány hét, vagy maximum egy hónap múlva szólnak, később már biztosan nem.
2014. dec. 14. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha már azok közül, akikkel voltam vért adni, már kaptak értesítést, hogy fel is használták a vérüket, akkor már az enyémet is leellenőrizték?
2014. dec. 14. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mióta értesítenek, hogy felhasználták a véredet? :o nekem magas volt a vérzsírom, mert előtte gyalogtúrán voltam és zsiros kenyeret ettem :D csak hazafele láttam, hogy van véradás.
2014. dec. 14. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Arról nem értesítenek, ha felhasználták a vért. Ilyet még énsem hallottam, pedig a 10. véradásomon voltam túl és nem egy városban, egy helyen adtam vért mindig. Csak akkor értesítenek, ha valami baj van, ilyenkor viszont nem is kapja meg senki a véredet. Ha nincs semmi probléma, akkor nincs hír a vér útjáról.
2014. dec. 14. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:

November 30-a óta változott meg:

[link]

2014. dec. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!