Ez szerintetek mennyire normális, hogy 3 különböző szakterületen akarok végzettséget szerezni? :D
21 éves vagyok még mindig nem nőtt be a fejem lágya, és össze-vissza kapkodok, folyamatosan azon agyalok utána, hogyan tovább, tudom, hogy dolgozni is kell nem csak örökké tanulni, de 3 féle szakma érdekel, amit nagyon meg akarok csinálni, aztán, hogy mit hoz az élet meg, hogy melyikbe tudok érvényesülni, abban helyezkedek el.
Először is érdekel a festés, mázolás, a gép szerelés és a sofőrködés is, na most ugye a első kettőt elvégezném gyorstalpaló képzésen, az utóbbira meg gyűjtök pénzt, vagy azt is, ha úgy adódik támogatott képzés keretében megszerezném, szerintetek?
Már azt hittem, hogy több éves egyetemi képzésekről van szó. :)
Festő/mázoló/tapétázó 2 év OKJ-val. Ha meg fizetős tanfolyam, akkor 1 év.
Könnyű elvégezni.
Gép szerelés már komolyabb... mégis milyen gépet akarsz javítani? Autókat? Kamionok? Mezőgazdasági gépek?
Ez is inkább egy OKJ és a gyakorlatban tanulod meg.
Sofőrködéshez meg milyen végzettséget akarsz?
Jogosítvány kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!