Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Normális ha meg akarok bukni?...

Normális ha meg akarok bukni? Többi lent.

Figyelt kérdés

A mostani osztályomat nem szeretem annyira.Év elején piszkáltak legalább 3 hónapig de sosem hagytam magam.Most valamennyire be tudtam illeszkedni van pár barátom meg nem is csesztettnek de nem ez a lényeg.Nem emiatt szeretnék megbukni mert amúgx nem olxan rossz osztály ez.Most 9.es vagyok.Félévkor 2,75 volt az átlagom úgy,hogy buktam angolból meg egy csomó 2 esem volt.Matekból a legjobb jegyem a 2 es.Most matekból,angolból és szakmaiból állok bukásra.Remélem többől nem fogok mert azért nem lenne jó több mint 3ból bukni.Lényeg a lényeg,osztályt akarok ismételni.Semmi értelme átbukdácsolni a vizsgákon és utána meg végig 2 es 3 asal leéretségizni.Nem vagyok hülye csak rohadt lusta.De nem ez a lényeg.általános 6.ban épp,hogy meg volt a hármas de akkor sem tanultam semmit.7 ben és nyolcadikban még egy kicsit rosszabb volt az átlagom mint most de akkor nem buktam meg semmiből.Valamennyire tanultam 9.ben de nem sokat.Semmi értelme az egésznek.Minek mennyek át ha az alapokból semmit sem tudok.Most jobb ha inkább itt ismétlek osztályt mint 11.ben

Egyedül csak a szüleimtől félek,hogy hajtanának és,hogy a pótvizsgán a végén még átmennék.Vagy átiratnának egy rosszabb iskolába büntetéskép.Hiogy mondjam el nekik??

2016. máj. 5. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem érsz azzal, ha megbuksz, csak vesztegeted az éveid. Inkább tanulj keményen, és ne próbáld meg sajnáltatni magad, az általános és a középiskola nevetségesen egyszerű, de legalább is egy kettest összehozni mindenképp az.
2016. máj. 5. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg szimplán tanulj. Valami gond lehet, ha csak kettest tudsz produkálni. Ülj le, és adj bele mindent. Meg is válaszoltad, hogy a lustaság miatt ilyenek a jegyeid, akkor meg minek kéne megbukni? Ne viccelj már.
2016. máj. 5. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rossz pályát választottál, ez nyílvánvaló. Javaslom menj el 3-4 évre szalag melletti kisegítő munkára 3 műszakban.

Majd akkor talán megjön az eszed, és nem leszel ilyen lusta. Utána majd estin szépen megcsinálod az okj-t.

2016. máj. 5. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg.Nem 2 esel meg 3asal akarok tovább menni és éretségizni.
2016. máj. 5. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha 9 éven keresztül lusta voltál akkor majd jövőre hajtasz és napi 4-5 órát fogsz tanulni mert megbuktál? Ne nevettess...

Felesleges megbukni, az érettségi meg mindegy... nem valószínű hogy egyetemre mész ha már most bukdácsolsz.

Ne bukj meg hanem tanulj ennyi. De ajánlom kösd fel a gatyát mert ha egyetemi terveid vannak az kemény lesz, és ott nem ritka hogy van aki beleszakad a tanulásba és akkor is max 2-es lesz egy tárgyból...

2016. máj. 8. 11:07
 6/6 A kérdező kommentje:
De tudnék sokkal jobbat is ez a baj.Nem tudom,hogy mondjam el itthon,hogy meg akarok bukni
2016. máj. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!