Gimi vagy közgáz?
Figyelt kérdés
8-os vagyok,és ötletem sincs,hogy mi szeretnék lenni,az biztos,higy egyetemre/fősulira is szeretnék. Most 3-4-5 között mozgok mindenből,de ez mostantól javulni fog(év elején nem vettem komolyan,matek 3,333...,nyelvtan 3,25 most,többi 4 fölött). Melyik érni meg jobban? Melyik nehezebb? Melyikkel jutok messzebbre? Közgázban infó vagy közgazdaságu szak? Vqgy gimiben idegen myelv vagy más? És mennyire nehéz? Most általábisban tanulás nélkül,sima órai figyelemmel van ez a szint. Gimi vagy közgáz mennyivel lesz nehezebb? Sokkal többet kell tanulni?
Válaszokat előre is köszönöm,bocsánat ha kicsit értelmetlen.
2017. nov. 17. 15:55
1/3 anonim válasza:
Ha biztos az egyetem, akkor egyértelműen gimnázium!
2/3 anonim válasza:
Gimnaziummal sokkal jobban jarsz. A sima gimisek sokkal jobb erettsegiket tesznek, es ez tovabbtanulas szempontjabol egyaltalan nem elhanyagolhato. De ha a kozgaz meg az info erdekel, akkor a matekot ennel jobban kene nyomni sokkal + valami nyelvet, lehetoleg angolt.
3/3 A kérdező kommentje:
Érten,sajnos a matek nem annyira megy még,ezért akkor inkább gimi. Köszönöm a válaszokat!!
2017. nov. 17. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!