Közgáz szak közgázos ismeretek nélkül?
Sziasztok!
Szóval végzős vagyok egy budapesti gimiben, és nagy valószínűséggel közgázos irányban szeretnék továbbtanulni. De én nem tanultam közgázos alapismereteket, statisztikát, viszont emelt matekot igen. Az lenne a kérdésem, hogy egyetemen mennyire kezdik a dolgokat az alapoktól ill. hogy nagy hiány-e, hogy nem közgázos középsuliból jövök? Vagy keressek egy tanfolyamot, ami az alapokat megtanitja? Légyszi, segítsetek!
Köszi ❤
Én közgáz szakközépsből mentem a Corvinusra és erőteljes kisebbségben voltam :D Szóval no para
Egyszerűen a közgáz szakközépből érkezők csak az önszorgalmuk miatt kerülhetnek be a Corvinusra. Tehát az iskolában nincs olyan magas szinten az alapérettségi tárgyak oktatása mint gimiben. Ami egyrészt nagyon szomorú mert a nulla tudással rendelkező gimisek előbb bekerülnek mint azok akik tényleg tudják h miről van szó és ezt szeretnék csinálni. Persze ezzel nem téged szeretnélek bántani.
Összegezve: no para mert a 85% gimis lesz ugyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!