Városmajori gimnáziumról vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Idén felvételizek és megtetszett ez az iskola. (Kitűnő átlagom van). Érdekelnek a suli programjai, vannak-e külföldi utak/kapcsolatok, közösség, tanárok, szvl nagyjából minden :D. Valamint olyasmit hallottam róla hogy sok a sznob, de nem tudom,hogy ez mennyire igaz...2017. nov. 12. 14:36
1/11 anonim válasza:
Szia, külföldi utak főleg a nyekes osztálynak vannak, német illetve spanyol. Van ezen felül sítábor minden évben, és néha angliai út. A tanárok között vannak nagyon jók és közepesek, a suli légköre demokratikus, meg lehet beszélni velük mindent. A sznob mit jelent? Ha gazdagot, akkor igen, többségében elég jól el van eresztve a diákság e téren. De azért járnak ide átlagos jövedelmű családok gyermekei is, nincs ebből probléma. Viszont a végignézel a diákokon, a többség mintha egy divatlapból lépett volna ki, ez tény. :) Kitűnő eléggé alap a felvételinél, mert erősen súlyozzák a jegyeket (5. 6. osztály is), ezen felül minimum 80 pont kell ide, nyekre, matekra több is.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ☺
2017. nov. 21. 12:45
3/11 anonim válasza:
Szia!A legtöbb tanár nagyan kedves és rendes,de vannak kivételek!Tanított egy olyan angoltanár akinek angol kiejtése rossz volt, emellett még az igeidoket is keverte!!Az osztály nem mindig befogadó, de ha bejutsz akkor a gólyatáborban már "menőnek"kell lenned ahhoz hogy legyenek barátaid.Részemről ennyit.Sok sikert :)
5/11 anonim válasza:
Melyik szakra fogsz jelentkezni?Esetleg megmondhatom a tavalyi ponthatárokat
6/11 A kérdező kommentje:
A két nyelvi osztály és esetleg a matek érdekelne.
2017. dec. 17. 12:59
7/11 anonim válasza:
Szia, én imádom a sulit, és nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy mindenképp "menőnek" kell lenned, mert szerintem mindenki megtalálhatja a saját társaságát. Remélem jössz, mert akkor évfolyamtársak lehetünk :)
8/11 A kérdező kommentje:
:)
2017. dec. 30. 15:48
9/11 A kérdező kommentje:
Még annyit meg tudna nekem mondani valaki, hogy osztályszinten hogy van a fiúk-lányok eloszlása, és hogy ez mennyiben befolyásolja a közösséget?
2017. dec. 30. 23:25
10/11 anonim válasza:
eloszlás elég változó, emlékszem olyan osztáylra ahol kb 5 fiú volt és úgy 20 lány..
társaság jó volt anno, én tavaly végeztem, így az alattam levőket már nem igazán ismerem, de sokat változott a színvonal az évek alatt (nem a pozitív irányba):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!