Vélemény, tapasztalat a nyíregyházi Krúdy Gyula gimnáziumról? F0NT0S! Bővebben lent
Szia:)
Igaz már jó régen jártam oda(2002),de színvonalas iskola,nemhiába van az elsők között országosan most is.
Követelnek,de lássuk be, ez a diákok érdekében van. Ha becsülettel végigtanulja az ember a 4-6 évet,akkor nyitva az út a legjobb egyetemekre, főiskolákra.
Nyilván ha a hasonló nehézségűekre gondolsz,akkor hasonló a követelmény is:D.
Ha százszor kellene megint gimit választanom,akkor is oda mennék és ezzel a volt osztálytársaim is így vannak szerintem.
Annak pedig örülj, ha sokat követelnek (nem irreális)mert -bár elcsépelt szöveg-de később te látod hasznát. Nem sok értéke van egy olyan bizonyítványnak,amiért éppen csak néha be kellett járni. Bizony nézik mindenütt,honnan jöttél! Sok sikert:D
Szia!
Ha az én jegyeimre vagy kíváncsi,aki 2002-ben végzett,akkor persze, nem titok. Nem voltam végig 5-ös, sőt matek-fizika tárgyakból csak 3-as,mert utáltam. Nem a tanárok hibája volt,hanem az enyém.
Most viszont kiegészíteném a korábbi írásomat. Érettségi után elvégeztem két fősulit. Jelenleg külföldön élek és szeretnék itt is továbbtanulni,de nem felsőoktatásban. Viszont! A felvételimhez nem a diplomáimat veszik fegyelembe,hanem a gimis jegyeimet....Ha nem lesz elég az a bizonyos matek 3-as,akkor mehetek itt vissza a gimisek közé matekot tanulni:D.
Szóval mindenből megéri jól teljesíteni sajnos. Az a pár év kemény meló megéri, hogy utána simán menjenek a dolgok.
A mai krúdy-s tanárokat nem ismerem,de tudom, sok a fiatal pedagógus. Nem minősíteni akarom őket,de tény és való,a "régi" tanárok igazi tanárok voltak. A fizika tanárom még kucsmában járt télen, de emberségből és pedagógiából verhetetlen volt.
A gazdag vállalkozó szülők gyerekeit pedig mindenhol elnézőbben kezelik, hogy majd apuci a bálokon jó mélyen nyúljon a zsebébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!