Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Májusban nem sikerült a matek érettségim ezért most októberben próbáltam meg újra, de most sem sikerült. Emiatt nem folytathatom a sulit. (14. osztályos voltam kereskedő szakon) Csak estin tudnám elvégezni az eladó képzést, de nem szeretném mert utálom az egészet. Érdekelnek a könyvek viszont egyetemi végzettség kell ha könyvtáros akarok lenni. Érdekel a főzés viszont a közelemben nincs erre lehetőség, sőt lehet nem is bírnám. Anyukámék azt mondják, hogy menjek az itteni "gyárba" dolgozni, de én még tanulni szeretnék csak nem tudom, hogy hol és mit. Teljesen tanácstalan vagyok és nem tudom mit csináljak.

2017. nov. 9. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"Érdekelnek a könyvek viszont egyetemi végzettség kell ha könyvtáros akarok lenni." - Hát akkor menj egyetemre. Kitartás kelleni fog, de ha tényleg érdekel a dolog, akkor az elég motivációt fog adni.
2017. nov. 9. 09:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Én és az egyetem egy külön dolog. Nem tudom magamat ott elképzelni és a tudásom sem elég arra, hogy egyetemre menjek.
2017. nov. 9. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg az érettségit! Ez a legfontosabb, mert enélkül nem nagyon fogsz jó állást találni. Aztán majd kitalálod. Ha nagyon érdekelnek a könyvek, elmehetsz esetleg egy könyvesboltba eladónak. Ez még kapcsolódik is a kereskedelemhez, amit végzel.
2017. nov. 9. 10:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp meg akarom csinálni az érettségit csak májusig csinálnom kéne valamit.
2017. nov. 9. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Melyik megyében vagy?
2017. nov. 9. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen készülj rendesen az matek érettségire,

nehogy megint ne sikerüljön -

2017. nov. 9. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze, készülni fogok rendesen.

Szolnok megyében.

2017. nov. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!