Mit kezdjek magammal?
komolyan. what the hell should i do with my life???
oké, az előzőt felejtsük el. na most, jövőre érettségizek. huszonegyedik századi, a napfény bánt, hol az internet - típusú személy vagyok, aki életképtelen és kétségbeesett, alapvetően lövése sincs, milyen lehetőségei lennének a továbbtanulás szempontjából & hogy is megy ez.
well, i'm so awkward.
nos, nem vonz amerika, így a sorozataik se, az meg tök egyértelmű, hogy nem hull senkinek az ölébe semmi. :'(
viszont itt nem azzal van a probléma, hogy hogyan kéne megvalósítani & felkészülni a dolgokra, hanem nem tudom, milyen lehetőségek és szakok vannak úgy alapból. ezt listázva meg lehet nézni valahol, vagy csak simán, hogy lehet ezt kitalálni, hogy "na, én ez meg ez akarok lenni"?! ;-;
Pontosan jól leírtad magad, "hol az internet" - de még csak a google-t sem tudod használni :D
informatikus biztos nem leszel
keresgéltem - például a felvi.hu-n, viszont ! túl hivatalosan van leírva, bonyolult és rémisztő. mindenhol ugyanazokat tolják, hogy "ez a hiányszakma, az a hiányszakma", ami tök jó, de egyelőre azt próbálnám kideríteni, mi az, ami tényleg érdekel, bc im so basic and dumb.
éééés ha érdekel, nem is volt tervben, hogy informatikus leszek. és sajnálom, hogy emberektől szerettem volna válaszokat, esetleges tippeket kapni viccesnek szánt, szurkálódó megjegyzések helyett.
mert tök jó, hogy minden szaknak valami ijesztő, kacifántos nevet adnak. csak hát elolvasom már a nevét, és szaladok a fürdőbe sírni, mert nehéznek és unalmasnak hangzik.
khm.
most pedig el lehet könyvelni egy hisztis *női nemi szerv*-"""nak""", de,,, inkább kösz ne, ez az oldal kérdéseknek van. kiírtam egy kérdést. valamiféle segítséget szerettem volna, nem furkálódást, hey.
;-;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!