Szerintetek merre menjek tovább?
Most vagyok végzős szakgimiben ügyvitel szakon, két tannyelvűn és jövőre szeretnék egyetemre menni, csak nem tudom milyen irányba. Azt már látom, hogy egy monoton irodai munkába belepusztulnék, legalább erre jó volt a nyári gyakorlatom, szóval valami egészen mást kéne találnom. Lesz emelt érettségim angolból, szakmai érettségim, civilizációs ismeretek és a matekot is angolul csinálom. Nagyon szeretek utazni és leginkább az tetszene ha a tengerparton lehetne egy kis panzióm vagy hasonló, de ehhez először meg pénz kell ugye, viszont nem szeretnék olyan munkát amit utálok és csak a pénz miatt csinálom. Néztem már a turizmus-vendéglátást (de ez felesleges ha vállalkozó leszek, elég egy okj is), lakberendezést (szintén okj), gazdasági szakokat, pszichológiát (túl magas a ponthatár), és megfordult a fejembe a nyelvtanár is, de amellé meg kéne választani egy másik tantárgyat és nem tudom mi lenne az. Úgy igazán még semmi se fogott meg.
18/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!