Mikor ajánlott eldönteni hogy mit dolgozzák? Ti mikor döntöttétek el?
Ennyi idősen ez még talán korai, kevesen vannak azok, akik olyan szakmában dolgoznak, amit 13 évesen megálmodtak.
Ha a szimpatikus területről sincs elképzelésed, mindenképp próbálj jól tanulni, és gimibe menni. Akkor még bőven lesz időd gondolkozni, kiismerni önmagad.:)
Hidd el, azok amiket mások felsoroltak, az évek során még sokat fog változni, másképp fogják látni a világot. Szóval nem kell rágörcsölni.
Én 19 vagyok, és nagyon elszúrtam ott, hogy nem gimibe mentem, hanem egy olyan szakgimibe, ami nem is érdekel. Viszont nem voltam akkor még egyáltalán jó tanuló, esélyem sem lett volna gimire.
Habár még most sem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel, már nagyjából tudom, hogy miben vagyok jó, mi az érdeklődési köröm. (Látod, valaki még ennyi idősen se biztos a dolgában:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!