Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Anglisztika vagy angol tanári...

Anglisztika vagy angol tanári szak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első éves anglisztikás tanuló vagyok, de sokan elbizonytalanítottak, hogy nem fogok tudni elhelyezkedni vele. Így gondoltam átmennék tanárira, de nem vagyok biztos benne. Számomra fontos, hogy szeressem amit tanulok, es imádom ezt a szakot. De az is fontos lenne, hogy a későbbiekben el tudjak helyezkedni vele. Annyira sokban nem is különbözne a tanári, 1-2 órát veszítenék el ami anglisztikán van de tanárin nincs. A nagyobb probléma a másik szak választása az angol mellé, ugyanis nem igazán érdekel sem a történelem se a magyar, se az egyéb tárgyak amivel kapcsolható.

Szerintetek mit tegyek? Maradjak anglisztikán? Vagy szenvedjem át azt az öt évet es valahogy tanuljak meg másik tárgyat is? Nagyon tanácstalan vagyok.

Help please.

2017. nov. 3. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%
Osztatlanon másik szaknak média vagy könyvtáros nem érdekel?
2018. febr. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!