Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akkor én most hátrányos...

Akkor én most hátrányos helyzetű vagyok?

Figyelt kérdés

1. szüleim elváltak

2. egyszer még kiskoromban kaptunk segélyt az önkormányzattól amit papíron tudok igazolni.

(igen, azért a nyavalyás 25 plusszpont miatt kell)

2010. máj. 30. 13:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek valamilyen szinten, mert tényleg nem becsületes dolog. De az talán becsületes dolog, hogy a tanár ott húzza le a jegyeimet ahol tudja? (esszék, fogalmazások)

Tegnap nézegettem a kalkulátort, számolgattam, és csak így jött ez az ötlet, de akkor ez bukta. Alapjáraton töriből szeretnék emeltezni, szeretem is a törit, de amit emelten kérnek az tényleg durva.

Akkor egy másik kérdést is feltennék:

Az összes emelt töri érettségi megoldásával, megtanulásával (május-október), próbaérettségikkel, töri emelt témakörök megtanulásával, és azzal a tudással amit középszinten produkáltam (90%) ez vajon összesítve elég lenne ahhoz, hogy októberben írjak egy emeltszintű történelem érettségit 90%ra?

2010. máj. 30. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Barátom, hajrá! Tanuld meg szépen mind a 4 tankönyvet, tanuld meg a szóbeli tételeket oldj meg sok feladatot és nem lesz gond.Én is elmentem emeltezni töriből, és nem haltam bele. Arra amúgy számíts, hogy egyre nehezebbek lesznek az érettségik azért, hogy már ott elkezdjék kiszórni azt, aki nem egyetemre való.

Első

2010. máj. 30. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de így nem sokra vinnéd az egyetemen se, egy emelt szintű érettségitől is beijedsz, remélem, legalább BTK-ra jelentkezel...
2010. máj. 30. 14:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Majdnem BTK, csak a másik oldalról :)

A Rendőrtisztire szeretnék menni, és oda magyar+töri kell.

Az emeltsztintűvel az a gond, hogy nem annyi kell, hogy átmenjek rajta, hanem hogy 90% fölött írjam meg. Fősulin hol számít az, hogy 30 vagy 90 százalékra írsz meg valamit?

Sajnos 90% alatt kitörölhetem vele a seggem.

Amúgy pont ebben az intézményben van rengeteg olyan ember, aki nem oda illik. Vékony, dagadt, épphogy átcsúszott a vizsgálatokon (fizikai pl) és ha elvágja az ujját, és kicsöppen egy kis vér, már ájuldozik. De megvan a 450 pontja, mert semmi mást nem csinált csak seggelt.

Mind a két oldal szélsőség. Én is az vagyok, mert lusta voltam tanulni, de ők is azok, mert mindennek valók, csak rendőrnek nem.

2010. máj. 30. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:

"Sajnos 90% alatt kitörölhetem vele a seggem. "

Ne hidd azt, hogy te vagy az, aki ellen összeesküdött a világ. Mindenkinek ugyanazt az érettségit kell megírni. Idén emelt töriztem, tanultam rá rendesen, mégsem úgy sikerült, ahogy akartam. Mert nehéz volt. De nem a rendszert szidom, mert tudom, ha többet tanulok, meg tudtam volna írni sokkal jobban. Ajánlom neked is ezt a hozzáállást.

Első

2010. máj. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!