Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom, így hány pontom...

Nem tudom, így hány pontom lenne felvételinél, segítene valaki kiszámolni?

Figyelt kérdés

Szóval, az van, hogy 70 pontot érnek a középsulis pontjaim, de az érettségi pontokat nem igazán tudom, hogyan is számoljam. :/

Ahová jelentkezni szeretnék, oda kell egy emelt érettségi, nekem valószínűleg töri lenne, akkor gondolom, amit középszinten kaptam érte (már régebben leérettségiztem) azt már értelemszerűen nem számítják bele(?)

Ezen felül, a matekom 25 százalékos lett (középszint), a magyar nyelv és irodalom 70%-os (szintén közép), az angol 43%-os (közép).

Emellett még lenne középfokú nyelvvizsgám, ami ha jól tudom, 28 pontot ér.

2017. okt. 28. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha kellene, akkor is kiváltja a diploma. De tényleg jól gondold meg, mert nemhogy megélni, elhelyezkedni se lehet ezekkel. A szociális munka a legjobb ezek közül, de az meg lelkileg rettenetesen megterhelő.
2017. okt. 28. 15:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, tartok is ettől, hogy alkalmas lennék-e rá, mert elég érzékeny ember vagyok, sőt, vannak is lelki gondjaim, így nem tudom, mennyire lennék hiteles a segítő szerepében, vagy mennyire bírnám.. :/

De talán még tényleg azzal lenne a legesélyesebb az elhelyezkedés.

2017. okt. 28. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen dolgoztam együtt szociális munkásokkal, és azok akik tényleg szívből csinálják sajnos hamar kiégnek, mivel ez egy szélmalomharc, sosincs vége, köszönetet meg nem kapnak, viszont ha kicsit is hibáznak, rájuk száll mindenki. De nem akarlak lebeszélni, a három lehetőségedből ez a legesélyesebb elhelyezkedésileg. Megkérdezhetem milyen tanár vagy? Szociálpedagógia szak esetleg?
2017. okt. 28. 16:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Ez nem jó. :(

Áh nem.. nem olyan komoly szak ez.

Csecsemő és kisgyermeknevelő szakot végeztem, csak azért írtam, hogy pedagógus, mert nem régen nyilvánították azzá, ha jól tudom, a csecsemő megnevezés alapján meg sokan nem is gondolnak felsőfokú végzettségre, mert ez sincsen régen, hogy diplomát lehet érte kapni.

2017. okt. 28. 16:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Félreérthető voltam:-D Ötletként mondtam a szociálpedagógiát, mert végül is arról szól ami érdekelne, és el is lehet helyezkedni vele. Vagy Óvónő esetleg? Abból is nagy hiány van.
2017. okt. 28. 16:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos ezek nem érdekelnek. :/ De pont óvónőnek még anno jelentkeztem, csak akkor is kevés volt a pontom. Azóta rájöttem, hogy nem is vonz, nem szeretném csinálni. Sajnos a csecsemő szakot is csináltam végig..

De azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni kitalálni, meg a pontszámítást is, kedves tőled!! :)

2017. okt. 28. 16:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Én elsősorban inkább felnőttekkel szeretnék foglalkozni, ezért a szoc.pedet nem tudom, de azért még gondolkodom rajta.
2017. okt. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!