Nem tudom, így hány pontom lenne felvételinél, segítene valaki kiszámolni?
Szóval, az van, hogy 70 pontot érnek a középsulis pontjaim, de az érettségi pontokat nem igazán tudom, hogyan is számoljam. :/
Ahová jelentkezni szeretnék, oda kell egy emelt érettségi, nekem valószínűleg töri lenne, akkor gondolom, amit középszinten kaptam érte (már régebben leérettségiztem) azt már értelemszerűen nem számítják bele(?)
Ezen felül, a matekom 25 százalékos lett (középszint), a magyar nyelv és irodalom 70%-os (szintén közép), az angol 43%-os (közép).
Emellett még lenne középfokú nyelvvizsgám, ami ha jól tudom, 28 pontot ér.
Igen, tudom, tartok is ettől, hogy alkalmas lennék-e rá, mert elég érzékeny ember vagyok, sőt, vannak is lelki gondjaim, így nem tudom, mennyire lennék hiteles a segítő szerepében, vagy mennyire bírnám.. :/
De talán még tényleg azzal lenne a legesélyesebb az elhelyezkedés.
Ez nem jó. :(
Áh nem.. nem olyan komoly szak ez.
Csecsemő és kisgyermeknevelő szakot végeztem, csak azért írtam, hogy pedagógus, mert nem régen nyilvánították azzá, ha jól tudom, a csecsemő megnevezés alapján meg sokan nem is gondolnak felsőfokú végzettségre, mert ez sincsen régen, hogy diplomát lehet érte kapni.
Nem, sajnos ezek nem érdekelnek. :/ De pont óvónőnek még anno jelentkeztem, csak akkor is kevés volt a pontom. Azóta rájöttem, hogy nem is vonz, nem szeretném csinálni. Sajnos a csecsemő szakot is csináltam végig..
De azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni kitalálni, meg a pontszámítást is, kedves tőled!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!