Lehetséges, hogy megöregedtem vagy elbutultam? Elfelejtettem, hogyan kell tanulni?
Az első évet az egyetemen túléltem, nagy nehezen, de így is volt 2 vizsgám ami nem sikerült. A nyár nekem június 30-án kezdődött, mert június 29-ig vizsgáztam. A nyarat végig dolgoztam, ezzel nincs semmi gond, mert én akartam dolgozni, csak hát pihenni nem volt valami sok időm. Aztán szeptemberben megkezdődött a suli, most jön a zh hét és úgy érzem nem bírok tanulni, semmi motiváció nincs bennem ,pedig ez nagyon kemény év lesz, kritériumvizsga és számtalan vizsga vár rám, amit teljesíteni kell, hogy továbbtudjak menni ebből a félévből a következőbe. Úgy érzem, elfelejtettem, hogyan is kell tanulni, régen leültem, olvastam az anyagot hangosan, visszamondtam és a fejemben maradt, most úgy érzem már nem, mintha elbutultam volna és már nem úgy fogna az agyam mint régen.. mint a középiskolában.
19/F nemzetközi gazdálkodás szak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!