Állatorvosi egyetem államilag támogatott képzésen mennyibe kerül félévente (könyvek, jegyet, bármi?
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 17:46
1/3 anonim válasza:
Hát attól függ. Első félév elején kicsit több, akkor kell venni köpenyt (kb7ezer), szikepengéket, bonceszközöket és kesztyűket(kb 5ezer összesen) Köpenyből jó ha van kettő, az egyik anatómiára, a másik pedig a többi gyakorlatra. Van pár kötelező jegyzet ami gyakorlatra kell ezis kb 5ezer együtt. Az anatómia könyvek 3x5ezer de ezt 3 felev alatt veszed meg, ha szeretnéd, sokan nem is használják. Plusz van még jópár jegyzet 2-3ezer forint körül különböző tárgyakhoz, de ezeket csak kevesem szokták megvenni. Inkább a nyomtatás sok de azt nem tudom, hogy mennyibe kerülhet mert én ingyen kinyomtattatom máshol.
2/3 anonim válasza:
Meg ha még mindig él ez a szokás, akkor azt hiszem 10.000 forint támogatást is kaptok, amit le lehet vásárolni a jegyzetboltban. Nem tudom, hogy még van-e ilyen, de 2012-ben még volt.
3/3 anonim válasza:
5ezer Ft jegyzettám van még, de mar nem lehet eladni másnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!