Ha az állatorvosi egyetemre szeretnék menni akkor kitűnőnek kell lennem?
Kétféle pontszamitas van. Az egyikbe beleszámít az összes érettségi eredmenyed és a 11-12. Osztályos jegyeid. ( Ha az adott targyat nem tanultad az adott évben akkor az utolsó 2 tanult évben kapott erdemjegy ). A másik pontszamitasbe pedig csak a biosz + kemia / fizia számít bele ( sima orvosin így van, így gondolom állatorvosin is ). Szoval nem, nem számít sehova sem az a jegy.
Igazából ha nem az adott tárgyból tanulsz tovább akkor a 9-10. Osztályos töri, irodalom semmit nem ér, mert ezt meg kötelezően tanulni fogod 11-12. Nem is és az érettségi 80%-a is a 11-12. Osztályos anyagból van.
Kicsit több mindent írtam le mint kérdeztél, de remélem h nem baj és segíteni tudtam
Nem, öld meg magad!!!
Üdv. egy elkeseredett állatorvostan hallgató :'(
Úr Isten 4-es, de nagyon adlak! :D
A kérdezőnek: az első mindent elmondott, engem is duplázással vettek fel, mert az év végi jegyeim mindent lehúztak. Sok sikert! :)
#EgymillióanA100ftosTeáért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!