Mit csinaljak hogy elkerüljem az összeomlast?
Sziasztok
Öszinten nem is tudom hogy kezdjem a levelemet,eleg bonyolult az ügy,nem tudok ekezeteket tenni de ez most nem is lenyeges.
körübelül 1 eve elek kint nemetorszagban ,egy ideig önkenteskent dolgoztam Wittenbergbe , jelenleg egy varosban elek Thüringiaban.Voltakeppen egy kepzes miatt erkeztem ide,de a vartakal es a biztato tanacsok ellenere nem kaptam tamogatast ,holott teljesitettem a kötelezö 1 eves munkaviszonyt.Persze ezen felhuztam magamat , de mondtam magamban ha egy ajto bezarodik elöttem kinyilik egy masik a fenet . Biztam a helyi egyhazba ,mivel ismerem is öket es megis csak keresztenyek , felvetettem nekik egy szereny kerest. Elmondtam rendesen figyeljetek ez meg ez a helyzet,de megis szeretnek valamit tanulni. Oke nem tudnak itt helyben mert nem adottak a lehetösegek. Azt elfelejtettem mondani hogy az iskolaim vegig keresztenyek voltak ,es ugy szeretnem hogy a legutolso is az legyen.Voltakeppen valami tanacsado szeretnek lenni,vagy különbözö egyhazakat összehozni ,program szervezes stb. Jobban megszeretnem ismerni felepitesüket, ebbe a kötelekbe tartozo dolgokat szinten. Irtam leveleket egyhazaknak , motivacios level , a munkam elismerese kepen kaptam ajanlolevelet is wittenbergböl mindent elküldtem. Vagy 30 varosba minimum elküldtem de semmi . Folyamatosan dolgozom es jelenleg egy paplakban lakom,de kilakoltatassal fenyegetnek a papok.Az eszem megall ,nem ezt tanultam nem igy tapasztaltam de talan tevedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!