Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érvek hogy ne hajam ott a...

Eresz Ernő kérdése:

Érvek hogy ne hajam ott a egyetemet?

Figyelt kérdés
Üdv, gazdasági és menedzsment szakra járok, elkezdtem nézni hogy ha elvégzem mennyit keresnék, és elég kiábrándult lettem. egyes helyeken egy betanított munkás is megkeresi azt amit én egyetemi végzettséggel megkeresnék ami kB nettó 200... A suli elég stresszes meg nehéz. Megéri egyáltalán akkor?

2017. okt. 23. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetesen 250 000 és 380 000 Forintra gondoltam, csak lemaradtak a nullák:)

Szóval a betanított munkából is elég jól el lehet lenni.

2017. okt. 25. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, el lehet, de nem összevethető a kettő hosszútávon.
2017. okt. 25. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
utolsó azok bruttó bérek
2017. okt. 25. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Van persze 2 műszakos verzió is, de a 3 műszakos gyakoribb. Főleg ha nem raktárban van, hanem gépek vagy szalag mellett dolgozik. Termelési részen 3 műszakban szokás dolgozni, főleg ha olyan gépek is vannak amiknek idő kell amíg bekapcsolnak, feláll a rendszer megfelelően. Raktárba meg szoktak kérni targonca vezetői tudást. Ahova nem kell ott meg kézi anyagmozgatás van, vagyis egész nap dobozokat, alapanyagot, termékeket kell pakolgatni.

De konkrétan a hirdetés is írja, hogy a br 250 eFt az átlag, az nettóban kb 170 ezer Ft körül van és ehhez heti 40 órában kell dobozokat pakolgatni, mérni. A 380 ezer már túlórákkal jön össze, ha 8 helyett 12 órázik meg szombatonként is bejár.

2017. okt. 26. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!