Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idegenforgalmi szakmenedzser...

Idegenforgalmi szakmenedzser vagy szakács legyek? 23/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 06:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is az általános iskolai osztálytársam IF-et végez és most Görögországban dolgozik. PINCÉRKÉNT!!!
2010. jún. 5. 16:39
 12/13 anonim válasza:

A szakácsok jó arcok, legyél inkább szakács! :)

(A többi érvet elmondták előttem)

2010. jún. 5. 18:00
 13/13 anonim válasza:
Szakács csak akkor legyél,ha mellette nyelvet is tanulsz,és kiakarsz menni külföldre!Úgy jól lehet keresni,itthon nem olyan jó a helyzet,és a szakma is sokat veszített szépségéből (ezt most nem részletezeném).Én is szakács vagyok,és nagyon sokat kell dolgozni,hétvégén is,mégsincs sok pénzem.Régóta egszségügyi problémám is van,a sok emeléstől,és állástól,pedig még csak harminc vagyok.És ha majd kezdesz öregedni,kb.negyven felé (pedig az még elég fiatal kor),akkor már nagyon nehéz lesz jó állást találni (bár ez most se könnyű),mert...á hosszú lenne leírni,mindent.Az idegenforgalmi szakmenedzser se hangzik valami túl jól.Én ha újra kezdeném (fiatalabban),és mindenáron vendéglátásba akarnék elhelyezkedni,akkor felszolgáló lennék,angol tudással egybekötve.Szakácsként hajón lehet jól keresni,de ott nagyon nagy az elvárás,és mégtöbbet kell dolgozni.Fizikailag és idegileg is tönkremegy az ember.
2010. jún. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!