Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idegenforgalmi szakmenedzser...

Idegenforgalmi szakmenedzser vagy szakács legyek? 23/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 06:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Szakács, a másik az egy kamu szak.
2010. máj. 29. 07:39
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is a szakács...jobb. A másik....az a nesze semmi fogd meg jól...szak. Tapasztalatból mondom...sajna nekem is hasonló van...annó azárt választottam, hogy ....fúúú tök menő. Mostanra rájöttem, hogy igazából, millió meg egy van már belőle...nem tudsz vele mit kezdeni. Viszont egy jó szakács...könnyebben el tud helyezkedni, sőt a külföldi munkalehetőségei is jobbak.
2010. máj. 29. 07:54
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Csatlakozom a fentiekhez. Az IF szakmenedzser egy tipikus "büfé" szak. Végzés után ugyanott vagy, mintha el sem kezdted volna...
2010. máj. 29. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerre a kettő nagyon tuti!
2010. máj. 30. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Szakács. Ha ehhez még beszélsz németül, vagy angolul, akkor szuperjól kereshetsz.
2010. máj. 30. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Önmagad legyél.

Egyébként meg írd le egy papírra magadnak az érveket pro és kontra, őszintén. El fogod tudni dönteni.

2010. jún. 3. 09:17
 7/13 anonim válasza:
Szakács! Imádom Gordon Ramsay-t :)
2010. jún. 5. 06:46
 8/13 anonim válasza:
Én a szakácst javasolnám,mert több ismerősőm is ebben az ágban dolgozik és nagyon jól érzik magukat.Ellenben a batárom idegenforgalmin végzett és egy nagy rakat szar az a képzés,csak egy idióta papirt kapott róla amivel mindenhol kiröhögik!Ha szeretsz főzni,irány a szakács-jövő!
2010. jún. 5. 11:32
 9/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz szerintem is Szakács.De azért a döntés a te kezedben van.
2010. jún. 5. 12:59
 10/13 anonim válasza:
61%
Az én lányom 4,9 érettségi átlaggal csak idegenforgalmi szakmenedzsernek vették fel.Most Cipruson dolgozik és nagyon jól érzi magát.Angol nyelvtudás kell!Nekem ez a tapasztalatom,de mindig mérd fel a lehetőségeket!Sok sikert kívánok!
2010. jún. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!