Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Nincs semmi célom

Mit tegyek? Nincs semmi célom

Figyelt kérdés

Másodéves vagyok gimnáziumban és semmi elképzelésem sincs arról,hogy mi leszek,milyen fősulira menjek,vagy egyáltalán arról,hogy mi érdekel.Nagyon össze vagyok zavarodva és félek.

Van még valaki így ezzel? Mit lehet ez ellen tenni? Jó javaslatok/tanácsok?

2017. okt. 11. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ne tegyél semmit. Még nagyon fiatal vagy.
2017. okt. 11. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát 2 év múlva még nem. Akkor még éppen csak elkezded a 12.-et, bő 2,5 év múlva fogsz érettségizni. Még semmi dolgod nincs vele.
2017. okt. 11. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Még van időd gondolkodni, én igaz elsőre szakirány terén nem jártam sikerrel, most másban próbálok szerencsét, szóval én azt mondom jól gondold meg a döntéseidet, és alaposan nézz mindennek utána mielőtt belevágsz, legyen akár sima OKJ szakma, akár főiskolai szakirány, de ha elsőre pályát is tévesztenél, másodszorra biztosan jól fogsz dönteni.
2017. okt. 11. 19:28
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. okt. 11. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél hozzá. Te még messze vagy tőle, ráérsz a nehézségeken agyalni.
2017. okt. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!