Hol tanuljak grafikusnak, ha nincs itt semmi ilyen képzés?
Csak Budapesten van grafikus OKJ. Tanfolyam nem érdekel, mert annak néztem a tematikáját, azokhoz mind értek már, tehát adobe programokat tudom használni, corel draw-t tanulom most, szoktam szórólapokat, reklámokat stb. gyártani a saját vállalkozásukhoz, de én rendesen meg szeretném ezt a szakmát tanulni, mert ezzel szeretnék foglalkozni. Tudok róla, hogy rengetegen tanulnak grafikusnak, de véleményen szerint a fele sz.r a szakmában, semmi keresni valója ott és aki ért hozzá, az el tud vele helyezkedni.
De ezen kívül a weblap programozást is meg szeretném tanulni és a motion designerkedést is, mert csináltam már eféle dolgokat, de azok nem profik voltak.
De itt a dél-alföldön semmi ilyesmi képzés sincs, én meg nem tudok minden héten feljárni Pestre, mert munka mellett 3 óra oda, 3 vissza nem kivitelezhető.
Szoftverfejlesztő OKJ van csak, barátom azon tanul egyetem mellett, ők tanulnak webprogramozást is, már azon is elgondolkodtam, hogy oda beiratkozok esti képzésre, legalább a weblapprogramozást megtanulnám rendesen
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!