Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek minek, és hova...

Szerintetek minek, és hova tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Most állok középiskola, és minden vele járó dolog választása elött. Érdekelnek a fotós dolgok, meg a videó szerkezgetés, de az utóbbi időkben ez egyre jobban csökken, mivel már pár éve érdekel egy számomra érdekesebb ág. Mégpedig az Autókkal kapcsolatos dolgok. Lehet az a motor felé, vagy a felfüggesztés akármi. Bár nem csak az autók, mert ha mehetnék mondjuk a Scaniához örülnék nagyon annak is. Na de mind1, értitek. Én így az autószerelőn gondolkoztam, de olyan munka is jó lenne hogy egy adott részt nekem kéne behangolni, vagy összerakni a kocsikhoz. Ugye pl... az Audinál is valaki összerakja a motrokat, meg behangolja stb... Meg esetleg a tervezésük, bár gondolom oda már sikeres emberek kellenek, nem csak egy hétköznapi ember. Szóval így ezekre gondoltam. Fontos hogy Győr közelébe legyen, és egy 4-es átlagú legyen. (mármint nekem annyi, persze lehetnék kitűnő is ha annyit tanultam volna)

2017. okt. 9. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

"4-es átlagú legyen. (mármint nekem annyi, persze lehetnék kitűnő is ha annyit tanultam volna)"

Hát akkor kezdjél el végre tanulni, hogy bekerülhess egy gimnáziumba, ahonnan mehetsz majd tovább egytemre gépészmérnöknek.

2017. okt. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!