Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha HR-es szeretnék lenni,...

Ha HR-es szeretnék lenni, Pécsen hol tanuljak tovább gimi után, melyik kar, melyik szakon?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok középiskolában és HR-esnek szeretnék tovább tanulni.Viszont, nem tudom, merre tovább. Lehetőleg Pécsen maradnék.

2017. szept. 1. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
PTE-KTK Emberi erőforrások.
2017. szept. 1. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt már láttam, viszont, ha jól néztem, csak önköltséges formában indul és államilag támogatott kéne. Csak nem tudom ezen kívül milyen lehetőségek vannak
2017. szept. 1. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most itt néztem és az összes szakot önköltségesnek írja.

[link]

Szerintem ez azért van, mert ezek a pótfelvételiről kint maradt dolgok, ott pedig csak ilyenekre lehet jelentkezni.

Ha nem tetszene valamiért amit az első írt, akkor esetleg még a gazdálkodás-menedzsment lehet jó választás. Készülj baromi magas ponthatárokra, ha államira akarsz kerülni.

2017. szept. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!