Van esélyem bejutni ezekbe a debreceni gimikbe vagy menjen közmunkásnak?
A legeslegelső célom az Ady dráma, aztán a nyelves, illetve humán szakok : Ady, Fazekas, Csokonai
Szerintem a szóbelin nem lesz gond, hogyha angolul kell beszélni vagy ha beszélni kell. Nem akarok egoistának tűnni (dehogyis nem :'D), de hogyha beszélni kell akkor nincsen baj.
A központitól viszont félek. Egyenlőre csak gyakorolgatok, így annyit mondok, hogy 60 pontot tuti össze tudok kaparni, a magyar jobban megy.
A jegyeim 7. fél év:
irodalom/nyelvtan: 5
matek: 4
fizika : 4
biosz : 5*
kémia : 5
földrajz: 5
angol: 5
töri: 5
Hát, hogy most milyen lesz az kérdéses, de szerintem ugyan ez marad.
Mivel drámára szándékozom menni, ezért itt vannak az ezzel kapcsolatos infók:
Nem tudok énekelni. De úgy egyáltalán nem. ( 7. év végen sajna 4-es lettem énekből, úgy, hogy a tanárunk csak kottáztat velünk, de még ahhoz is hülye vagyok :/ )
Folyamatosan járok vers/mese mondókra (eredményesen).
5 évig jártam hivatalosan drámára (művészeti ágként). Sajnos mikor 7.-es lettem ez a lehetőség megszűnt, úgyhogy csak szakkör keretében működött tovább a dolog. Mostanra viszont egy anno Adyban tanult színész a tanárunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt még nem hevertem ki...
Lenne esélyem?
A szóbelin az Ady-ba mennyire tűrik el a magamfajta csupán egészségesen egoista, felvágott nyelvű egyéneket? Attól félek, hogy túlzásba esem és elrontom...
Olyan túljelentkezés van hogy az Adyba nem jutsz be de minden függ hogy sikerül a felvételi...
Fazekas húzós de meglehet csokonai sima ügy nem lesz gond ha irsz egy 70-80pontosat.
Az arcodbol megmajd viszábbfaragnak 1.be ;)
Hát igen, az arcomból faragjanak csak, ráfér. Bár nem tudom, kisvárosi vagyok, úgyhogy attól félek a sok debreceni sznob (tisztelet a kivételnek) elront (vagy én őket ;) )
Nos a 70-80 pontos felvételi miatt aggódom, nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!