Gépészmérnök vagy logisztikai mérnök legyek?
Érdemi tanácsot sajnos nem tudok adni, de régebben
- álláskeresés közben - láttam, hogy a debreceni repülőtérre logisztikusokat kerestek, tehát van/volt ilyen igény/lehetőség. Egy telefont megérhet, ha felhívod a cargót - hátha lehet valami előszerződéses támogatást szerezni.
Szia!
Itt egy kis rövid támpont:
Ötvözheted a gépészetet a logisztikával, ha pl a cikk alján lévő linken található anyagmozgató gépek irányába indulsz. Az a vonal nehezebb, de szintúgy érdekes.
Alapvetően a BME közlekkarról lebeszélnének, de logisztikai képzés az pont elég jó és talán egyedülálló is az országban.
Ha szeretsz szervezni, érdekesnek találod mondjuk hogy hogyan szervezd meg egy fuvarozó cég autóinak útvonalát, fuvarjait, vagy egy nagy raktár, gyár működését (cska mondtam valamit), akkor tetszene a dolog. Nézz körül a linkelt oldalon!
(én nem logisztikus vagyok, de a karra jártam, mikor elindult a logisztikai képzés és nagyon gyorsan, nagyon sokat fejlődött a képzés is, meg a felelős tanszék is. Az akkori hallgatók szerették nagyon)
Fizetés/elhelyezkedés az szerintem kb egykutya a gépészmérnökivel, annyi a lényeg, hogy ne vedd félvállról az egyetemet, meg vegyél részt minél több egyetemi projectben, versenyben (van rá bőven lehetőség) és nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!