Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen más lehetőségeim vannak?

Milyen más lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Sportriporter/kommentátor szeretnék lenni, ezért kommunikáció és média szakra szeretnék majd jelentkezni egyetemre, de oda elég magas a ponthatár. Ha esetleg nem vennének fel, milyen OKJ-s tanfolyamok, képzések lehetségesek, ha ezen irányban szeretnék elhelyezkedni?
2010. máj. 28. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

19 évesen 0 tapasztalattal a médiában nem sok esélyed van. Én 14 évesen kezdtem írni, 15 éves koromtól sorra nyertem a díjakat. Most ez csak úgy jött neked, hogy jajj média, vagy régóta ezt akarod csinálni? Mert szerintem ez csak egy fellángolás, mert semmi más nem érdekel. Keress mást, így nem fog működni.

Első

2010. máj. 30. 17:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem teljesen a média miatt, hanem a sportot imádom, s ha már nem lettem profi sportoló, a sport terén szeretnék maradni: újságírás, közvetítés, szerkesztés vagy valami ilyesmi...
2010. máj. 30. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Eléggé nagyravágyó vagy. Profi sportoló, aztán meg sportriporter meg kommentátor... Nem az neked a célod hogy a híres sportolókkal találkozz? Mert ha imádod a sportot beérnéd a helyi focicsapattal is. Mégha egy edző vagy egy bíró is vagy ott. A sport szerelmesei már csak ilyenek. Ismertem olyan embert aki az egész életét egy megyei harmadosztályú futballcsapatnak szentelte...

De ha így van, akkor OKJ-s képzésben szokott indulni újságíró tanfolyam, ez szerintem elég a kezdőlépésnek.

2010. máj. 30. 23:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Ebben a világban már nem is lehet "nagyokat álmodni"??? :S
2010. máj. 31. 01:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet nagyokat álmodni, csak ezzel a hozzáállással lesz belőled egy nagyon szar újságíró,és nem fogsz megélni belőle. Sajnálom. Ehhez nem csak a sport szeretete kell, hanem tehetség is.

Első

2010. máj. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!