Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sokadik kreszvizsga bukás...

Sokadik kreszvizsga bukás után milyen programot javasoltok amely sikeresen felkészít?

Figyelt kérdés

Június óta készülök kreszre. Ma voltam újra kreszvizsgázni és ismét megbuktam, amit én szégyennek tartok mert még a legbutább embereknek is van jogsijuk (nézvén a mindennapos közlekedési viszonyokat) én meg (mindenféle nagyképűség ellenére) az értelmesebb kategóriába tartozom és mégis pont egy jogsitanfolyam fog ki rajtam, míg pl. a nehezebb egyetemk vizsgákon csontnélkül átmegyek. Eddig már mindenhogy készültem, legyen az akár a könyv, a telefon vagy az internetes programok amelyek alapján átmennék de vizsgákon mindig hajszállal lemaradva megbukok. :(

Én örülnék neki, ha 1 éven belül megcsinálnám a jogsit, de ahhoz elsősorban olyan program kellene, amely kifejezetten a kresz vizsgákon hasonló szokott lenni. Olyat valahonnét lehet venni vagy beszerezni?

2017. szept. 29. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen az megy
2017. szept. 30. 15:00
 12/14 anonim válasza:
Az edukresz nevű oldalon a vizsga kérdések vannak. Van hozzá ingyenes hozzáférés is, amit a közeledési hatóság weboldalán keresztül érsz el, de abban ismétlődnek a kérdések. Autósiskolán keresztül tudsz hozzáférést vásárolni a teljes oldalhoz. Én személy szerint vegyesen gyakoroltam az edukresz ingyenes oldalán, a suliban vásárolt CD-n, de legtöbbet a kreszteszt.net oldalon. A könyvet pedig csak többször átolvastam, vagy ha éppen eszébe jutott valami, amit nem tudtam, akkor abban kerestem ki. De az egész kulcsa, hogy nagyon sokat gyakorolj.
2017. okt. 3. 19:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem program vásárlásokban kellene gondolkodni, hanem egy hétköznapi kresz könyvet kellene elolvasni és alkalmazni.

A sokadik bukás, nem jelzés számodra?

2017. okt. 3. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, en faluban mar regita vezetek. Ma buktam 5. alkalommal... Ja, kozgazdasz vagyok, jelenleg is meg tanulok es dolgozok... kresz nekem se megy, de en butasagokon csuszok el mindig.. tavaly julius ota..
2019. máj. 30. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!