Sokadik kreszvizsga bukás után milyen programot javasoltok amely sikeresen felkészít?
Június óta készülök kreszre. Ma voltam újra kreszvizsgázni és ismét megbuktam, amit én szégyennek tartok mert még a legbutább embereknek is van jogsijuk (nézvén a mindennapos közlekedési viszonyokat) én meg (mindenféle nagyképűség ellenére) az értelmesebb kategóriába tartozom és mégis pont egy jogsitanfolyam fog ki rajtam, míg pl. a nehezebb egyetemk vizsgákon csontnélkül átmegyek. Eddig már mindenhogy készültem, legyen az akár a könyv, a telefon vagy az internetes programok amelyek alapján átmennék de vizsgákon mindig hajszállal lemaradva megbukok. :(
Én örülnék neki, ha 1 éven belül megcsinálnám a jogsit, de ahhoz elsősorban olyan program kellene, amely kifejezetten a kresz vizsgákon hasonló szokott lenni. Olyat valahonnét lehet venni vagy beszerezni?
A kérdésre válaszolva: teszt program rengeteg van még online is, sőt még ncoreon is akad néhány. Arra figyelj, hogy aktuális legyen.
Viszont aki kétszer is megbukik kresz vizsgán az szeintem totál alkalmatlan a vezetésre. Az egész kressz felépítése teljesen logikus, minden kikövetkeztethető józan paraszti ésszel. (Legalabb a 95%-a ilyen)
Ha képtelen voltál felkészülés ellenére is átmenni ezen akkor egy teszt program miben segít? Semmivel nem leszel előrébb ha bemagolod a kérdéseket, hisz éles közlekedési helyzetben nem fogod tudni használni ezt a tudást. Pont az ilyenek miatt van óriási torlódás egy útfelújítás láttán, mert lövésük nincs, hogy mi, merre, hány méter. Ez csak egy példa a sokból.
Van aki ki dolgoza az összes kérdést..igy le csökenti bukás esélyét.
Aza baj azt hiszem 1300 kerdés:D
Így van,1 éved van rá,a tanfolyam 1.napjától kezdve,hogy sikeres kresz-vizsgát tegyél.
A forgalmi része megy azért?
A kresz forgalmi részét kérdeztem.:)
Tehát nem a műszakit,hanem a közlekedési szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!