Miért nincsen előttem semmilyen életcél?
Sziasztok!
19 éves vagyok és Bevallom őszintén valamilyen oknál fogva semmilyen célom sincsen az életben. Júniusban leérettségiztem ( rendészeti szakmai érettségivel rendelkezem) és egyszerűen semmilyen szak vagy szakma egyáltalán nem érdekel. Egyedül ami valamelyest érdekel az a jog. Jelentkeztem is Debrecenbe fel is vettek de nem mentem el beiratkozni. Úgy álltam hozzá,hogy úgysem tudom elvégezni és inkább meg sem próbáltam. Most középiskolában tanulok felnőtt képzésben pénzügy számviteli szakon de egyszerűen utálom az egészet. Hiába ülök le tanulni egyszerűen nem tudok odafigyelni és nem is érdekel. Hiába próbálom meg megtanulni az anyagot egyszerűen nem tudom megjegyezni és inkább nem is foglalkozok vele.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Hasonlóképp érzek, bár én inkább csak nem találom a helyem, életcélom van, de az kimerül abban hogy boldog család, megélhetés, és ne dögöljek bele a munkába mint egy 12órázó éjszakázós zombi. Én szakácsnak tanulok, de utána szeretnék egy másik végletű szakmát is pl az emlitett pénzügy-számvitel okj-s lófäszt.
Ne ess bele a komfort zónába mert beszopós nagyon, inkább szenvedj fiatalon pár évet, minthogy azt vissza kelljen magad küszködni a nihilből... Bár lehet pár hónapig ha megtapasztalnád mennyivel rosszabb is lehet az életed (ha nem kezdesz magaddal semmit) akkor kedvet kapsz, ahhoz hogy keményen dolgozz.
Ui. én kihagytam egy évet érettségi után, és most kezdtem a sulit, te ne is hagyd abba mostmár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!