Milyen lehetőségei vannak egy huszonéves srácnak, aki semmilyen zenei tapasztalattal nem rendelkezik, de szeretne megtanulni hangszeren játszani?
Ennyi idősen van lehetőség zeneiskolába járni? Ha igen, gondolom nem a 6 évesekkel kell együtt járnom.
Mindenképp szeretnék megtanulni, csak szeretném ezt a lehető legmegfelelőbb módon tenni.
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezen a téren?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Sztem találsz valahol felnőtt képzést.Keress rá a neten.Vagy nézd meg a közeledben lévő zeneiskola honlapját hátha ott van hány éves korig lehet oda járni.
Sztem nem nagyon késő elkezdeni.Ha hobbi szintem akkor nem késő.Ha zenekar akkor már húzósabb.Kérdés milyen gyorsan tanulsz.
Csak hobbinak szeretném, saját örömömre.
Nagyon gyorsan tanulok, sokat és pontosan. Egyetemista vagyok.
Akkor szerintem vágj bele.Keress rá hol tanítanak fiatalokat és jelentkezz.Meglásd menni fog.
Sok sikert :)
átérzem a problémád, én a focival vagyok huszonéves fejjel ugyanígy, hobbinak szeretném, saját örömömre, nulla előzménnyel...
Sok sikert, hogy valóra váljon az álmod, ha nagyon vágysz rá, talán nem lehetetlen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!