Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri 25 évesen leérettségizni?

Megéri 25 évesen leérettségizni?

Figyelt kérdés

Most kezdenék érettségit estin munka mellett.

Egy szakmám van, és nem is abba dolgozok.

Úgy gondolom hogy sokkal többet nem érne ha lenne érettségim, azonban cikinek érzem amikor olyan társaságban vagyok, mert ez alap műveltség lenne.

Szerintetek jobb lesz utána?

2017. szept. 27. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni sohasem késő! Én 59 évesen szereztem új szakmát, amit imádok.
2017. szept. 27. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Több lehetőséged lesz olyan szakmát tanulni, amit szívesen csinálsz. Anyám is estin érettségizett le 36 éves fejjel, utána el tudott menni normális helyre dolgozni. Tanulni sose késő.
2017. szept. 27. 19:38
 3/7 Alain Delon ***** válasza:
100%
Persze. Én is felnőttként csináltam meg munka mellett. Bár károgókkal fogsz találkozni, hogy "Minek az?", mert én is találkoztam ilyenekkel.
2017. szept. 27. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az intelligens és sikeres emberek egyik jellemzője az életfogytig tartó tanulas.

Én elmúltam negyven, de angolnyelv-tanfolyamra járok, és nemsokára kezdődik két másik képzés is, amelyekre beiratkoztam. Pedig van már diplomám.

Az érettségi nagyjából megkerülhetetlen az életben. Persze van ellenpélda is, csak az ritka: például Galla Milkósnak nincsen érettségije, csak az elvégzett gimnázium, záróvizsga nélkül.

[link]

2017. szept. 27. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen vágj bele, egyáltalán nem ciki. Tanulni sosem késő :)
2017. szept. 27. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Ma már alap egy érettségi szerintem.
2017. szept. 27. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sose lehet tudni mikor lesz szükséged ilyen papírra. Anyám 14 évig csinált egy munkakört amikor kitaláltak, hogy ahoz érettségi kell. Ő jól járt mert volt neki, a többiek megszivták.

Érettségi nélkül pár év múlva verseny hátrányban leszel még betanitott munkáknál is.

2017. szept. 28. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!