Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Társadalom tudományra vagy...

Társadalom tudományra vagy filológiára ajánlottabb menni ha rendőr (nyomozó) szeretnék lenni? Vagy esetleg más középiskolai osztályt kellene választanom ezek helyett? És ha igen akkor melyiket?

Figyelt kérdés

Nyomozó szeretnék lenni de nem tudom mire ajánlottabb menni 8. után. Azért gondoltam hogy a fentiek közül valamelyik mert tudom hogy majd nyelvvizsga is szűkséges a bejutáshoz de ugyanakkor még is csak a társadalommal foglalkoznék úgymond.

És lehetőleg ne ilyen válaszokat hogyha nyomozó akarok lenni akkor nyomozzam ki magam..stb.

Köszi előre is:)

2017. szept. 26. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én érettségiig semmilyen különös iskolába, tagozatra vagy szakra nem jártam, semmi hátrányom nem származott belőle.
2017. szept. 27. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Így már kicsit nyugodtabb vagyok.

2017. okt. 1. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak rendészeti tagozatos középiskolák. A közelünkben lévőben "közszolgálati" tagozat néven van.
2017. okt. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!