Bevállalhatom egyszerre az emelt szintű kémia és biológia érettségit jövő májusban?
#4 vagyok, Bp-re járok, mert az van legközelebb. :) A kémiám 97%, a bioszom 94% lett, de én már nagyon időben (10. utáni nyáron) elkezdtem rájuk készülni. Magántanárnál egy órát sem töltöttem, és jórészt a mozaikos könyvekre meg az eddigi érettségi feladatsorokra támaszkodtam. Rá kellett szánnom a nyaraimat is, de szerintem megérte.
Természetesen ennél jóval kevesebb tanulással is bejutottam volna, az (emelt) írásbeliket már 11. végén meg tudtam írni 65-70%-ra. De biztosra akartam menni, és bizonyítani magamnak. Meg most jó úgy ülni az egyetemen, hogy biztos alapokkal rendelkezem, elég nehéz meg sok lesz ez még így is, aztán az első hetek csak ízelítők :D
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy menni fog ez és higgy magadban. És ha elfogyna a kitartásod, írj, aztán mi majd ösztönzünk. ;)
Szia!Mindenképp próbáld meg most a két emeltet.Májusig még rengetek időd van és be tudod pótolni a hiányosságaidat.A lényeg,hogy tényleg minél többször vedd elő az anyagokat,hiszen ismétlés a tudás anyja.:)
Sok sikert az érettségire és remélem jövőre összefutunk az egyetemen.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!