Munka mellett emelt érettségire készülés?
Figyelt kérdés
12 órában dolgozom, egy szakmát is tanulok, de szeretném letenni az emelt magyar/történelem érettségit. Van hozzá érzékem, érdekel is, de nem tudom hogyan szakítsak rá időt. Mit tudnátok tanácsolni?2017. szept. 14. 08:57
1/5 anonim válasza:
Jó és ez hogy néz ki, hogy 12 órázol?
2/5 Alain Delon válasza:
Igaz, én nem 12 óra mellett és nem emelt érettségire, de munka mellett jártam középiskolai levelezőre és ezzel párhuzamosan egy másik tanfolyamra, ahol egyszerre jött ki a két vizsga. Felmértem a helyzetet, hogy mennyi időm van és mekkora anyagból kell felkészülni, és beláttam, hogy nem fog sikerülni. El kellett halasztanom a vizsgákat.
3/5 anonim válasza:
Ez egyszerre mintha
picit sok lenne
4/5 anonim válasza:
Melyik vizsgaidőszakban
gondoltad az emelt érettségit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!