Milyen iskolákat ajánlatok, ha gitár hangszerésznek
szeretnék tanúlni?
Figyelt kérdés
Magyarországon szeretnék tanúlni. Az itteni lehetőségekből szeretnék ''válogatni'' ha lehet ilyet. :)) Gitár készítéssel, és karbantartással szeretnék foglalkozni, a jövőben. Főképp elektromos gitárokra szeretnék ''szakosodni''. 12 osztályom meg van, az éretségit elvégeztem, Romániaban, viszonylag jó eredményekkel. Most dolgozok, a következő felvételiig. Konkrét egyetem neveket, és a szakok nevét szeretném ha írnátok. Ha van aki jelenleg is ott tanúl, vagy tanúlt, szívesen meghalgatnám a véleményét. Jó lenne, ha tudnátok linkeket is küldeni, az adott egyetemhez, vagy épp szakhoz. :)
Természetesen nem egyetem lesz az, amire szükséged van, hanem szakképzés, ahogy a fentebb kapott linkből is kiderül.
A kulcs a sikerhez pedig az a műhely lesz, ahol a szakmai gyakorlatot folytathatod, ha lesz lehetőséged a válogatásra, ezt a helyet fontold meg alaposan. (Szerintem ez lesz a nehezebb része, nem hiszem, hogy sok olyan vonós-pengetős műhely van az országban, ahol foglalkoztatnak tanulókat.)
2017. szept. 9. 18:34
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ha esetleg még vannak javaslatok, akkor szívesen várom őket! 😁
2017. szept. 9. 19:33
4/9 A kérdező kommentje:
A linkben szereplő iskola, a 2018-19 es évben a leírtak alapján, akkor nem tervez felvételit hírdetni? Jól értelmeztem? :(
2017. szept. 9. 19:36
5/9 anonim válasza:
"Új évfolyam indítása minden két év után egy évben kimarad (2012/2013-as, valamint 2013/2014-es tanévben volt felvétel, 2014/2015-ben nem lesz). Ezidő alatt is elképzelhető, hogy leendő műhely-keresés céljából próbamunkát végezzenek. Kérjük, érdeklődjenek a megadott telefonszámokon!"
Az alapján épp a most indult tanévben nem indult képzés, jövőre igen. De szerintem érdeklődj.
Van egy FB-csoport, javarészt amatőrökkel, de akad néhány képzett profi hangszerész, talán ott kaphatsz első kézből hasznos információt. Lépj be, nem harapnak.
Keress rá erre: Tell hangszerelem. Hihetetlen jó fej a srác, beszéltem vele párszor, fiatal hangszerész. Régebben Bp-n volt a műhelye, nemrég vidékre költözött. Vedd fel vele a kapcsolatot szerintem.
2017. szept. 10. 08:15
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Kikérem az ő véleményét is, ha tud segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!