Gitároktató Budapesten? (Fontos)
Szeretnék megtanulni gitáron játszani, megérteni a hangszert, zeneelméletet, szolfézst tanulni hozzá. Hol van erre lehetőségem Budapesten? 21 éves vagyok, még sosem tanultam zenét. Van esélyem, hogy mindent megtanuljak az alapoktól?
Melyik oktatót tudjátok ajánlani? Írjátok le a tapasztalatotok! A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm a választ! A Pénzes féle módszerről én is hallottam és valóban nem jókat.
Köszönöm a tippet is, bár úgy látom ez egy suli, ahova felvétellel lehet bekerülni. Tehát egy alap tudást elvárnak zeneileg. Nekem mindenképp a nulláról egy magántanárnál kell kezdenem, és épp ez az hogy sok tanár körül lehet válogatni Pesten. Nem tudom mi alapján döntsek. Betudod linkelni azokat a fórumokat ahol erről szó esik? Talán megkönnyítené a döntésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!